Hopp-passet idag

Idag var det dags för mig oh Smart att hoppa lite, det var ett tag sedan (eller jag ställde fram ett mini hinder och hoppade några gånger för några dagar sedan, men det räknas inte, haha). Iaf jag ställde fram ett hinder på långsidan och ett snett igenom hinder. Jag tänkte mig att jag skulle hoppa en kombination på ena långsidan och sedan hoppa första hindret på kombinationen igen och sedan svänga in på snettigenom hindret istället för att hoppa rakt fram. Men det blev istället ett räcke på långsidan och ett snettigenom bara. 
 
Jag var verkligen taggad på att hoppa idag, men då det var typ 40+ i ridhuset så orkade jag inte rida honom "ordentligt" mot hindrena så det blev att jag hoppade lågt idag. Men nästa gång tänker jag köra hårdare, och hoppas på att det inte är riktigt lika varmt, så jag orkar rida honom till hindrena. 
 
Iallafall Jag rullade över ett pytte kryss till en början, det var så lågt så jag behövde inte direkt anstränga mig, men edan bad jag mamma att lägga upp det till ett räcke, det var också rätt lågt (60cm mer exakt haha) hoppade det några gånger, en gång kom jag in lite fel och Smart hoppade av lite när så jag..... trillade av, film kommer! Hahhaa, inga vidare skador då jag hamnade på fötter. Sedan upp igenom, och då hade jag ingen ork kvar att rida och hoppa, så jag la ner till ett kryss igen, hoppade det några gånger, sedan hoppade jag räcket en sista gång och sen gick jag in.
 
Det kändes seriöst som om jag hade badat när jag kom ut ur ridhuset, det var sååå svettigt, och även Smart var svettig, så jag svampade av honom och så fick han mumsa i sig lite hö :) 
Hahahaha....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback