Ponny-SM på Runsten ~ min dag

Hejsan! Har suttit och redigerat bilder (ca 500-600 st) hela kvällen samt packat inför imorgon då jag åker till Leksand, men jag är fortfarande inte klar med bildera på långa vägar så jag kommer inte kunna lägga up dem under veckan. Men jag har gjort lite andra inlägg åt er, och då Phiippa kommer hem imorgon får vi hoppas att hon bloggar lite också  är ju "bara" borta i 5 dagar, så förutom mobilinlägg, lite tidinställda och med Philippas bloggning tror jag att det kommer gå bra.
Iallafall, idag så var jag ju och kollade på ponny-SM. Mamma hittade inte dit först, trots att jag har varit där förut och tävlat samt tittat på olika tävlingar  hon suuuger. Aja, när jag väl kom dit träffade jag kåmpizarnaa och kollade sen i flera timmar samt fotade, kollade på B,C och D-ponnys (SM final). Riktigt fina ritter av de flesta, kul att titta på. Hade med mig pengar men orkade inte kolla i "stånden" eller vad man ska kalla det. Riktigt kul dag iallafall!
 
Bilderna kommer komma upp här i bildbomber under några dagar/veckor, kommer välja ut de bästa och ha ca. 13 bilder i varje inlägg. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback