4:e Augusti

Holaaa! Idag ska jag åka och kolla / fota på Ponny-SM i hoppning 2013 på Årsta Runsten. Åker om en timme ungefär, ska äta nu och packa ihop lite saker. Kommer vara där hela dagen, så om det är någon som skulle känna igen mig (högst osannolikt, haha ) är det bara att komma fram och hälsa. Det är flera kompisar som ska dit, bl.a Lina, Emelie och Tova, så dem kommer jag nog träffa där ^^. 

Tre bilder från förra året då jag var där med Lina (jag som har fotat, vill du använda bilderna=uppge mig som fotograf)
 
 
 

Kommentarer
-

Moget att ni har kopierat andreamuller.blogg.se's blogg design. -.- de är min bästa vän och hon satt DAGAR med designen. Och ni bara kopierade rakt av. Inte okej. Ta bort designen, tack.

Svar: Lika moget som att du kommenterar saker anonymt på vår blogg och inte vågar stå för dina åsikter? Du ska veta att jag ALDRIG skulle kopiera någons design. Never skulle vi göra så. Hade själv blivit såå sur om någon hade gjort det för oss.. därför skulle vi knappast göra det själva. Jag kan lova dej att vi inte har kopierat designen. Har gjort designer liknande den här tidigare, dessutom långt innan Andrea skapade sin blogg. Vi skulle ABSOLUT ta bort designen om fallet hade vart så att vi tatt designen rakt av. Men jag har kodad designen, skrivit alla kodmallarna och stilmallen samt gjort header osv, och fixat bakgrunden i photoshop. All by myself. Hoppas du förstår att vi inte har kopierat designen. (om du nt tror oss har jag bevis såsom printscreens osv att skicka till dig)
ponnymupps.blogg.se

2013-08-04 | 13:02:44 /

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback