Mysig uteritt

Idag så red jag ut på Zlatan.. Det gick jätte bra Han var lite fjantig.
 
Började med att gå en bit, ver en äng där det var lite djupt i snön. Men det gick bra. Sedan så satt jag upp efter tag. Red då öve en till äng. Det blåste rejält, men Zlatan mar inte tittig o fjantig just då, så det va skönt. Sedan kom jag in i skogen, först vägrade han, men efter att jag var envisare en han gav han upp och gick in. Sen så travade jag lite.  
 
Jag tror ponnyakuten castingen har smittat av sig på Zlatan. För er som sett så är det några stycken som sökt in för att deras ponnyer inte hoppar om inte föräldern såringer före o hoppar, och Zlatan var lika dan idag. Joggade inte mamma (som gick före) så travade inte han. Sjukt fjantigt var det, men han är verkligen bestämmd med att han inte ska gå först. Sedan så kom vi ut på cykel vägen, och då flög han åt hälskotta för han tyckte det var ett monsteg i skogen, fjant ponny. Men det gick bra, jag typ knäckte fingrarna haha men ändå  
 
Sedan hoppade jag av och gick tillbaka över den första lilla ängen där det var rätt djupt. Är sjukt nöjd idag ändå med Zlatan, han var jätte fin och duktig stundvis, och han litar på mig mer o mer. Känns super bra, för jag och min stjärna ska för fasiken visa vad vi kan nu  Mah star!
Yeah, you could be the gratest you can be the best♥
 

Kommentarer
Anjelica

Tävla om att bli Veckans Blogg -
http://anjelicaochparla.blogg.se/2013/april/veckans-blogg.html#comment

2013-04-01 | 20:19:41 / http://anjelicaochparla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback