Jag vill börja blogga här igen

Jag går in här varje dag och är 2 mm från att trycka på "skriv-knappen". Men inte föränns idag har jag gjort det. Jag gör det för att jag saknar som ett fån att blogga här, och det är RIKTIGT tråkigt att blogga själv 
 
Jag hinner inte blogga så jätte mycket på dagarna, men jag kommer uppdatera här när jag har något att kriva och när jag har tid. 
 
Kan ju börja med att säga att jag ska sälja Zlatan.. Jag håller samtidigt på att provrida nya ponnyer och så har vi fått en ny stallplats, på ett stall som har ridhus, det är en utebox. Vi ska åka och kolla på det stallet troligtvis idag, så då kommer en liten utvärdering om stallet. 
 
Det ska komma en tjej och provrida Zlatan snart. Sedan har jag varit och provridit en ponny, tyvärr funkade det int med den, hon var sjukt jävla pigg och ja 
 
Så ni kommer få läsa om mina provridningar och min jakt efter en ny lycklig ägare till Zlatan. Dock vill jag int skriva om vem jag säljer Zlatan till, jag vet inte varför, det är bara något jag vil hålla för mig själv.

Hoppas ni är glada över att jag börjar blogga här igen. Jag klarade inte att hålla mig borta särskillt länge, hehe. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback