Zamiro

Ann's Zamiro aka. Zamiro som han till vardags kallad är en grå B-ponny valack på 5 år, född 2008. Han är av rasen Kaspisk Häst. Jag har ridit honom lite till och från i 1 ½ år. Just nu rider jag honom över sommaren och ev. lite längre.
 
Zamiro är än så länge hoppad upp till 70-75 cm och det har för det mesta gått jättebra. Han går även väldigt fint i dressyren. Han har även tävlat i galopp med min kompis Bella och tillsammans blev dem 4:a i ponnygalopp-SM i år 
 
 
 
 

Presentation Johanna

Hejsan! Jag heter Johanna Ståhlberg och är en tjej på 13 år som älskar hästar och fotografering. Jag bor i en ort utanför med skilda föräldrar och en syster på 15 år. Samt 1 katt och en medryttarhäst ca 10 minuter bort. På fritiden är jag i stallet, är med vänner, tittar på fim, fotograferar, lyssnar på musik och nu på sommaren brukar jag bada och sola mycket. Jag har även ett stort intresse för design och Photoshop.
 
Just nu har jag en medryttarhäst som heter Zamiro samt rider på ridklubben Roo Gård, men just nu är terminen slut och det är ridläger på Roo. Roo är en superbra ridskola och ridklubb. Där hänger jag flera dagar i veckan och brukar hjälpa till med både det ena och andra, bla. ridning av hästar som inte går lektion osv. På tosdagar rider jag dressyr för en superbra tränare och på fredagar hopptränar jag för världens bästa tränare 
 
Ponnyn jag oftast rider heter Daim, han är en skäckfärgad C-ponny valack född 2000. Han är startad och har placeringar upp till LA. Han går jättebra i både dressyren och hoppningen och lyssnar bra men blir lite springig och stark ibland. Tillsammans har vi än så länge tävlat LC tillsammans. Tillsammans med förra ägaren Jacqueline har han vinster i LA och han har även startat MSVB.
 
I våran blogg kommer ni få följa mig och Zamiro Philippa, läsa om vår vardag och mycket mer 

Jag
 
 
Jag & Zamiro
 
Zamiro
 
Daim, foto: Evelina Augustsson
 
Daim & jag, foto: Anna Johansson
 
Daim & Jag, foto: Evelina Augustsson
 
Daim & Jag, foto: Evelina Augustsson