Smart

Smart är en pigg och glad ponny f. 1995. Han gillar att hoppa, och att äta, hihi. Han är korsning och har bla. shetlandsponny i stamen, därav den hungriga delen av honom ;) Haha, nej men han är en trevlig ponny att ha o göra med, väldigt snäll och go. 
 
Vårat mål tillsammans är tävla och träna. Sorry för en väldigt kort presentation, men hoppas ni vill läsa bloggen och följer ni bloggen så får ni reda på mer om Smart iaf.
 
 
 
 

Info om Philippa

Jag heter då som ni nog listat ut Philippa. Jag är en glad 13årig tjej som älskar hästar. På min fritid är jag i stallet och rider och sköter om min egna C-ponny valack Smart. Smart är en pigg och glad ponny f. 1995. Han gillar att hoppa, och att äta, hihi. Han är korsning och har bla. shetlandsponny i stamen, därav den hungriga delen av honom ;) Haha, nej mne han är en trevlig ponny att ha o göra med, väldigt snäll och go. 
 
Vårat mål tillsammans är tävla och träna. Sorry för en väldigt kort presentation, men hoppas ni vill läsa bloggen och följer ni mig så får ni reda på mer om mig iaf. 
 

Beställa design av Philippa

Jag (Philippa) gör designer och headers helt gratis, det är till och med super enkelt att beställa. Följ dessa enkla steg.
1. Skicka ett mejl till philippa_wilkens@live.se, märk mejlet med "design(/header om du bara vill beställa det) till http://dittbloggnamn.blogg.se" Ungefär så ska "ämnet se ut". Det ska innehålla minst en bild, önskemål om färg osv.
 
2. Vänta på att din design ska bli klar. Jag informerar dig när designen är klar, den kommer finnas på en test blogg, som du kan gå in och kolla på omdu vill ändra något i designen när den är klar, eller vill byta färg mm.
 
3.när du kollat igenom designen och ser om du blivit nöjd, kontaktar du mig via mejl. Om du inte är nöjd skriver du det, och skriver också vad du vill ändra på. Om du är nöjd mejlar du Lösenord och mejladress till mig, så jag kan lägga in headern/designen. :)
 
Tänk på det här innan du beställer:
♥Bilderna ska helst vara i bra kvalité, det förbättrar helhets intrycket på designen.
♥Du får ej använda mina designer att jobba utifrån, utan att fråga.
♥Min "design gjord av" skylt som jag placerar i menyn får EJ tas bort, om inte designen/headern ändras.
♥Glöm inte att fråga dom som fotat bilderna om du får låna dom. ;)
 
En header jag gjort:

 

 

Köpa design av Johanna